Afterwork på redaktionen (2-4 juni)

Afterwork på redaktionen (2-4 juni)

Funderar du på att uppgradera hårddisken i din dator? Ta en titt i vår SSD-guide som skrevs för ett par dagar sedan, för att få reda på vilken storlek som passar dina behov mest. Om du däremot är sugen på att veta huruvida upplösningen i Telltales tredje Walking Dead-säsong är värd att spela igenom eller inte, kan du läsa Joakims recension på denna länk. Lustigt nog har den avslutande episoden fått exakt samma slutbetyg som Ico-kopian Rime, vilket Benny recenserade så sent som idag. Vad är oddsen för det? Man blir nästan lite konspiratorisk…

Nog om den gångna veckan, detta är våra planer inför helgen:

Jerry “Oslo-gutt” Fogselius
Denna helg får jag besök av min gamla vapendragare Jimmie som jag bodde ihop med i Norge för några år sedan. Han blev kvar i grannlandet medan jag fick nog och flyttade hem igen, och i år har vi faktiskt inte hunnit ses en enda gång. Vi kommer därför snacka, käka pizza, gå på promenad för att bli av med nämnda pizza och avsluta kvällen med att dra ett härligt tvåmanna-lan (Playstation 4 och Rainbow Six: Siege, för den som undrar). Lär bli ultramysigt!

Mikael “inte kreativ” Hjalmarson
Klämdagar är fantastiska! En liten semesterdag och plötsligt är helgen dubbelt så lång. Dessvärre har jag ingen egentlig plan för ledigheten. Risken är att jag plötsligt sitter där med blodsprängda ögon och inser att nästa arbetsdag endast är några timmar bort. På spelfronten har jag på tok för många alternativ. Ska jag spela klart Horizon: Zero Dawn när jag ändå är på gång med ett House of Cards-marathon och helgens stora UFC-gala? Det är lockande att inte behöva förflytta sig från vardagsrummet och den härliga soffan. Kanske bör jag koncentrera mig på datorspel och beta av min ständigt växande lista som har dopats av Steam-reor och de där hemska Humble Bundle-erbjudandena som jag aldrig kan motstå? Jag skulle vilja skryta med att jag ska göra något kreativt, men det är ingen mening att ljuga ens för mig själv. Med för många alternativ ökar risken för att jag inte gör något vettigt.

Rikard “bada badkar” Olsson
Det ska jag tala om för er. Jag ska spela The Witcher 3 igen. Prey och Yooka-Laylee och Thimbleweed Park snodde min uppmärksamhet men nu är det fasenimej dags att återknyta bekantskapen med Geralt igen. Utöver det så ska jag njuta av ett långt bad med nya numret av Svenska PC Gamer i handen.

Benny “cyklande animéfantast” Holmström
Persona 5 och motorsport. Jag börjar nästan ana ett mönster här! Den här helgen kommer dock Formel 1 bytas ut mot Moto GP, och förhoppningsvis kommer jag mig även ut på en eller två längre cykelturer om vädret samarbetar. Och så är det på tiden att jag börjar komma ikapp med några av de animeserier jag har liggande, såsom Attack on Titan, Uchoten Kazoku, Berserk, Boku no Hero Academia och Sakura Quest. Sommarsäsongen börjar ju om bara några veckor liksom, så jag vill gärna ha ett rent fat innan jag fyller på med mer ljuvlig anime.

Fredrik “börjar jag tröttna på Twin Peaks?” Eriksson
Den senaste tiden har handlat om Twin Peaks: se om det gamla, läsa böcker, kolla extramaterial, se Fire Walk With Me (första gången) och så, förstås, se det nya. Än är jag inte övertygad men det är åtminstone någonting. Den här helgen blir det dock något nytt, något annat. Riktigt vad vet jag inte, men det kommer bli damn fine.


Mats “plupp” Nulynd

Jag hade precis lyckats dra ner på mitt allvarliga Ghost Recon: Wildlands-missbruk, när Ubisoft taskigt nog släppte Fallen Ghosts-DLC:t. Nu är jag tvungen att tillbringa helgen i Bolivias djungler ännu en gång, nu med ännu jävligare fiender och mer regn! Men jag har lovat mig själv att försöka ta mig ut och spela lite X-Wing The Miniature Game, så att ögonen inte blir helt fyrkantiga, som mamma brukade säga när jag var liten.

Joakim “gief järn eller hängmata!” Kilman
Jag ska väl spela Tokyo 42, och skriva en text om ett kommande strategispel (som har med ett totalt krig och gröna kritter att göra, reds anm.). Utöver det tänkte jag försöka vila. Järnbrist gör mig oheligt trött, så mest vill jag bara ligga i en hängmatta och inte göra någonting alls. Kanske orkar jag fortsätta titta på den än så länge överskattade tredje säsongen av Twin Peaks. Men det är ett ganska stort kanske.

Thomas “rödvin och cykel” Petersson
Köpa soffa till övervåningen, mycket eventuellt köpa bil, ha ene sonen en stund när mamma och storebror orienterar och åka på spa! Allt utöver det blir en bonus. Som att spela spel, cykla och såga ved. Spa är en bonus i sig, men vi är värda det, damnit. (Inbrottsjuvar göre sig icke besvär, förresten, för vi har barnvakter hemma. 🙂 Svärföräldrar och nära grannar är bra ibland. )

Trevlig helg, gamers! (Ja okej då, ni som inte spelar också.)

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts