25 minuter från Monster Hunter: World

25 minuter från Monster Hunter: World

Under Sonys presskonferens på E3 avslöjades Monster Hunter: World, en ny del i Capcoms klassiska långkörare som för en gång skull utvecklas med stationära konsoler i åtanke istället för bärbara format. Spelet är även utlovat till pc, men förmodligen kommer det att dröja ett bra tag. Förhoppningsvis tillräckligt länge för att Capcom ska hinna optimera pc-versionen och låsa upp bildhastigheten från konsolernas 30 fps.

Nu har Capcom slängt upp en 100 minuter lång (japansk) presentation på Youtube som även bjuder på 25 minuter spelsekvenser från Monter Hunter: World med start 46 minuter in. Vi får bland annat se på när en gigantisk ödla sväljer en nästan lika stor dinosaurie hel på ett kusligt realistiskt sätt. Om du vill veta ännu mer om spelet kan du kolla in den massiva artikel som vi publicerade här på hemsidan igår kväll.

Här är Capcoms presentation av Monter Hunter: World.

『モンスターハンター:ワールド』スペシャル公開生放送

遂に発表された『モンスターハンター:ワールド』の最新情報をお届けするスペシャル公開生放送が開催決定!2017年6月20日(火)19:30より、東京・ベルサール秋葉原にて『モンスターハンター:ワールド』開発者自ら、国内初の実機プレイを交えてご紹介します。 ぜひご覧ください! ※番組の放送日時・内容は予告なく変更になる場合がございます。 【出演者】 『モンスターハンター:ワールド』 プロデューサー 辻本良三 エグゼクティブ・ディレクター/アートディレクター 藤岡 要 ディレクター 徳田 優也

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts