16 minuter helvetisk jävla fasa!

16 minuter helvetisk jävla fasa!

Förra sommaren presenterades vi för det nya psykologiska skräckspelet Agony av polska studion Madmind Studio, ett spel där man ska försöka fly från den “röda gudinnan” i helvetet. Fram mot hösten sökte Agony större budget via Kickstarter, och nu senast i mars fick vi både en ny trailer och ett en fyra minuter lång spelsekvens.

Nu är det dags igen, fast denna gången utökas de helvetiska fasorna till hela 16 minuter, förmodligen tillräckligt med tid för vi ska kunna avgöra om vi överhuvudtaget kommer klara av att spela det färdiga spelet (personligen känner jag redan hur Amnesia-nerven bakom mitt högra öra börja dunka av skräckblandad förtjusning).

Agony siktar på en lansering någon gång senare i år. Här är de nya spelsekvenserna.

AGONY Gameplay Demo (Survival Horror in HELL) 2017

AGONY Gameplay Demo (Survival Horror in HELL) 2017 About Agony: Agony is a first-person survival horror game currently in development. Players will begin their journey as tormented soul within the depths of hell without any memories about his past.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts