12 läckta gameplayminuter från Battlefront II

12 läckta gameplayminuter från Battlefront II

Ikväll kl 21:00 börjar Electronic Arts livepresentation från deras egna event EA Play i Hollywood. Tidigare idag skrev vi några rader om vad vi kan förvänta oss, inklusive fett med spelsekvenser från den efterlängtade Dice-uppföljaren Star Wars: Battlefront II. Men om du vill kan du kolla in 12 läckta gameplayminuter redan nu.

I videon nedan kan du se ett gäng klassiska Star Wars-hjältar göra upp på en bana baserad i Theed, Naboos huvudstad. Darth Maul visar upp sin asfräcka ljusstav, Boba Fett glider omkring med sin ryggraket och den nya filmtrilogins huvudrollsinnehavare Rey springer förbi en karaktär som ser ut att vara en ung version av Han Solo.

Här är gameplayvideon i dess helhet. Kolla in den innan den tas ner!

Battlefront 2 leaked gameplay

This is “Battlefront 2 leaked gameplay” by Mar Tiger on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts