Videorecension: Forza Horizon 3: Hot Wheels

Videorecension: Forza Horizon 3: Hot Wheels

Ibland är det bättre att bara sluta oroa sig över slutresultatet och bara göra saker. Ungefär så tänkte jag när jag under min tredje tagning av min Forza Horizon 3: Hot Wheels-recension beslöt mig för att sluta jaga den lena bildhastigheten och bara acceptera småhack och ljudfördröjning i videon.

Om det här var rätt beslut eller inte kan man ju ha olika åsikter om, men hur som helst finner ni slutresultatet här nedan (och om ni föredrar bokstäver så hittar ni den skriftliga recensionen här). Jag tar mig an loopar och turboplattor, och hinner till och med sjunga en liten snutt för de av er som tycker sånt är trevligt.

Recension: Forza Horizon 3: Hot Wheels

Tusen tekniska svårigheter till trots lyckas Benny ändå knåpa ihop en video om den nya expansionen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts