Vanquish släpps på Steam den 25 maj

Vanquish släpps på Steam den 25 maj

För ett tag sedan släpptes Platinum Games stiliga actionspel Bayonetta äntligen till pc. Resultatet var bortom lyckat och en av de bästa japanska pc-portningarna på evigheter (kanske någonsin) med 60 lena bildrutor per sekund, moderna upplösningar och väloptimerad spelkod. Utgivarna Sega klargjorde redan då att mer av den här varan var att vänta inom en väldigt snar framtid.

I slutet av april släpptes en minimal uppdatering till just Bayonetta, som innehöll en liten avatar föreställande Sam Gideon, huvudrollsinnehavaren i det ungefär lika klassiska Platinum-signerade spektaklet Vanquish från 2010. Tidigare den här veckan fick vi ännu en övertydlig ledtråd som pekade mot en annalkande pc-portning, i form av en bild föreställande Victor Zaitsevs rustning, den ryska storskurken i Vanquish.

Nu har Sega tröttnat på att ge oss ledtrådar – Vanquish släpps på Steam den 25 maj tillsammans med en prislapp på 20 euro. Om man äger Bayonetta får man dessutom 25 procents rabatt, och i alla fall jag känner mig rätt säker på att det rör sig om ännu en högkvalitativ portning, detta eftersom stora delar av den tekniska grunden i spelmotorn delas med Bayonetta. Här är en trailer för pc-versionen av Vanquish.

Vanquish | PC Announce Trailer

Vanquish available for pre-order on Steam! 25% off for all Bayonetta owners on Steam! Deluxe Digital Edition content free for all pre-orders! Offer available during pre-order only until May 25th, so hurry! PlatinumGames’ revolutionary sci-fi action shooter slide-boosts onto PC. Battle legions of future-tech enemies using a vast arsenal of weapons, including all DLC.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts