To the Moon-uppföjaren försenas igen

To the Moon-uppföjaren försenas igen

Förra sommaren fick vi reda på att Finding Paradise – uppföljaren till det löjligt uppskattade lilla äventyret To the Moon från hösten 2011 – tyvärr inte kunde släppas innan årets slut. Det nya lanseringsfönstret spikades istället till sommaren 2017, men nu har spelet råkat ut för ännu en försening. Det nya datumet är “slutet av året”.

Man kan läsa Freebird Games officiella pressrelease här, och anledningarna bakom förseningen är de gamla vanliga: för att göra spelet bättre. Allting är ändå inte jämmer och elände då Finding Paradise äntligen fått en hemsida där man kan läsa mer om projektet. Spelet är också listat på Steam tillsammans med oerhört monstruösa systemkrav. En Pentium III med 800 MHz? Tror de att vi är gjorda av pengar eller?

Här är en teaser med skärmdumpar och musik från början av 2016.

Finding Paradise – Music & Screenshots Teaser

“Finding Paradise” is the second installment of Sigmund Corp. series, following “To the Moon” (trailer: https://www.youtube.com/watch?v=sqkJuSV-23U ) Like its predecessor, it features a standalone story following two doctors as they traverse through a dying patient’s memories to artificially fulfill their last wish.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts