The Witcher får en Netflix-serie

The Witcher får en Netflix-serie

Det polska bolaget Platige Image har tagit till Twitter för att avslöja att de kommer producera en engelskspråkig The Witcher-serie för amerikanska Netflix. Som en av regissörerna nämns Tomek Bagiński, och bland de exekutiva producenterna hittar vi Sean Daniel (The Mummy-serien) och Jason Brown (tv-serien The Expanse).

För tillfället verkar Platige Images hemsida ha lite tekniska svårigheter, men enligt Kotaku är The Witcher-författaren Andrzej Sapkowski rätt upphetsad över arrangemanget (han har rykten om sig att vara rätt butter till vardags) och kommer också vara inblandad i produktionen som kreativ konsult.

Någon mer information har vi inte tillfället, såsom format eller premiärdatum. Platige Image sysslar främst med datoranimering, så det är inte säkert att det rör sig om en live action-serie (men om det gör det kan vi räkna med en tung cg-närvaro). Vem hoppas du tar rollen som Geralt?

Platige Image on Twitter

We started production of the series based on “The Witcher” in coop. with @NetflixUS and SeanDanielCompany. Tomek #Bagiński one of the dir!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts