The King of Fighters XIV släpps den 15 juni

The King of Fighters XIV släpps den 15 juni

Fightingspel hör inte direkt till vanligheterna på vår eminenta plattform, men nu under juni kommer utbudet utökas med två verkliga giganter. Namcos Tekken 7 släpps den 2 juni (vi tog en titt på en ny trailer tidigare idag) och den 15 juni följer The King of Fighters XIV, det första spelets i SNK:s klassiska långkörare med tredimensionell grafik.

På spelets Steam-sida försäkras vi dock om att gameplayet kommer vara precis som i de gamla tvådimensionella spelen, komplett med lagbaserade 3-mot-3-strider. The King of Fighters XIV släpps i två olika utgåvor: standardpaketet går loss för 44 euro just nu (20 procents rea fram till lanseringen) medan deluxe-versionen väger in på 56 euro.

Standardutgåvan av The King of Fighters XIV innehåller hela 50 spelbara karaktärer (54 i deluxe-utgåvan) och man får med två dlc-kostymer på köpet (totalt 10 i deluxe-utgåvan). Här en en sprillans ny trailer om Steam-versionen av The King of Fighters XIV.

KOF XIV STEAM EDITION -Trailer [ENGLISH]

KOF XIV RELEASES ON STEAM! STEAM STORE  http://store.steampowered.com/app/571260/THE_KING_OF_FIGHTERS_XIV_STEAM_EDITION/ ©SNK CORPORATION ALL RIGHTS RESERVED.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts