Telltale-nytt! Walking Dead-trailer och Guardians of the Galaxy-datum

Telltale-nytt! Walking Dead-trailer och Guardians of the Galaxy-datum

2017 tuffar på i maklig takt. E3 ligger runt hörnet, säsong 7 av Game of Thrones börjar om en och en halv månad (åh herregud ja!) och den tredje The Walking Dead-säsongen av Telltale Games når sin upplösning redan på tisdag, den 30 maj. Därför: officiell trailer! Ni kan läsa recensioner av de tidigare epsioderna här, här och här.

The Walking Dead: A New Frontier – Season Finale – Official Trailer

“Fight. Fight for our name. For our family.” The season finale of The Walking Dead: A New Frontier is out May 30!

Men det innebär ju inte att Telltale-vänner kommer få gå lottlösa under resten av året. Via Twitter har man avslöjat att den andra episoden av Guardians of the Galaxy (med titeln Under Pressure) kommer släppas den 6 juni, exakt en vecka efter The Walking Dead-avslutningen.

Inte nog med det så har Bill Rosemann – executive creative director hos Marvel Games – gått ut och lovat att “den här episoden kommer få dig att gråta… ja till och med dig, postironiska hipster”. Vår recension av den första Guardians of the Galaxy-episoden finnes här.

Telltale Games on Twitter

We’re happy to announce that the second episode of @Marvel’s #GuardiansOfTheGalaxy: The Telltale Series premieres June 6!

Bill Rosemann on Twitter

This one is going to make you cry…yes, even you, post-ironic hipster. @MarvelGames @telltalegames #GuardiansOfTheGalaxy https://t.co/7cae5sgKA5

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts