Stor, kortvarig Darksiders-rea på Steam

Stor, kortvarig Darksiders-rea på Steam

I tisdags avslöjades Darksiders III, det nya förmodat Zelda-doftande actionäventyret av THQ Nordic och Gunfire Games. Om du inte spelat någon av föregångarna kanske du blev överrumplad av mottagandet den här utannonseringen fick, och börja tänka saker som “den här serien verkar ju vara het skit” och “den där Benny verkar ju vara en fantastisk man, så om han gillar Darksiders II lika mycket som han påstår sig göra måste ju spelet vara ganska okej”.

För att fira har THQ Nordic ställt till med stor Darksiders-rea på Steam. Den är dock oerhört kortvarig och avslutas redan ikväll kl 19:00 svensk tid, så snabba ryck gäller om du vill plocka på dig Darksiders: Warmarastered Edition för 4 euro (80 procents rea) och Darksiders II: Deathinitive Edition (också 80 procents rea). Man kan också inhandla det senare nämnda spelets soundtrack för 1 euro om man vill det, och det kanske man vill eftersom det är rätt fantastiskt.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts