Square Enix avslöjar Lost Sphear

Square Enix avslöjar Lost Sphear

Förra sommaren släpptes I Am Setsuna, det allra första spelet av Square Enix nya rollspelsstudio Tokyo RPG Factory. Vår recensent Fredrik Eriksson ansåg att spelet var “melankoliskt och välkomponerat, men inte klassikern det vill vara” och delade ut betyget 68 procent. Nu har studions andra spel avslöjats, och det verkar i mångt mycket vara byggt av samma virke, i alla fall sett till sinnesstämning och ton.

Lost Sphear kommer släppas någon gång i början av nästa år. Nedan ser ni utannonseringstrailern som direkt slår fast att det inte rör sig om en särskilt munter historia den här gången heller. Musiken är sorglig och både “saknad” och “tomhet” tycks vara ledord för berättelsen om den unga pojken Kanata, som plågas av mardrömmar där hans hemby tynar bort från existensen.

Här är premiärtrailern för Lost Sphear.

LOST SPHEAR – Official Announcement Trailer

LOST SPHEAR follows a young boy, Kanata, as he awakens from a devastating dream to find his hometown disappearing” could be “The adventure of LOST SPHEAR begins in a remote town where a young boy, Kanata, awakens from a devastating dream to find his hometown disappearing PRE-ORDER the physical edition today for Nintendo™ Switch and PlayStation®4 and receive two exclusive music tracks on release day, available exclusively from the SQUARE ENIX Online Store!

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts