Spotta syra i Quake Champions

Spotta syra i Quake Champions

Under vårens gång har vi bekantat oss med de spelbara karaktärerna i Id Softwares nya arenaskjutare Quake Champions. I tur och ordning har det rört sig om NyxScalebearer, Anarki, SlashClutch, GalenaRanger och Visor. Åtta kämpar har nu blivit nio i och med introduktionen av Sorlag, en humanoid ödla som kan spotta syra, vilket är en ganska utmärkt strategi om man exempelvis vill förhindra att en fiende plockar upp en quad damage innan man lägger vantarna på den själv.

Nedan har vi två trailers, en som introducerar Sorlag i allmänhet (hon är en tjej om du inte visste det!) och en annan som fokuserar på den dödliga saliven. Quake Champions befinner sig fortfarande i stängd beta, men aktiveringsnycklar delas numera ut till höger och vänster på den officiella hemsidan. På vår Yotube-kanal kan man också se en drygt två veckor gammal video där undertecknad spelar det klassiska dödsmatchläget med varierande resultat och volymnivå.

Här är de två klippen om Sorlag.

Quake Champions – Sorlag Champion Trailer (PEGI)

Sorlag was born and bred for one purpose: Hunt the warmbloods. After being pulled into the Dreamlands, she continues to hone her skills, tracking down her opponents in the Arenas and slaughtering them without mercy. With her toxic acid spit, she’s able to lay down damage-dealing traps to sway a fight to her advantage.

Sorlag – Acid Spit

Uploaded by Bethesda Softworks on 2017-03-01.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts