Spela som Quake-snubben i Quake Champions

Spela som Quake-snubben i Quake Champions

Sedan Quake Champions avslöjades under fjolåret har oroade röster höjts kring spelets användande av hjältekaraktärer med unika förmågor av moba-snitt. Id Software slog omedelbart fast att Quake Champions “inte är ett moba”, och även om de allra flesta bör ha fattat det vid det här laget finns det ändå en del frågetecken att räta ut kring hur karaktärsspecifika förmågor påverkar den annars kliniskt rena Quake-formeln.

Nu har Id Software avslöjat ännu en spelbar karaktär (den sjunde i ordningen), närmast skräddarsydd för de som vill hålla sitt qvejkande så simpelt som möjligt. Ranger gjorde debut redan i originalspelet från 1996, och i Quake Champions kan han använda sig av Dire Orb, en tingest han stal av slutbossen Shub-Niggurath. Den gör det möjligt för Ranger att teleportera sig runt banorna i Unreal Tournament-stil och förhoppningsvis även telefragga någon under processen.

Rangers passiva förmåga är Son of a Gun, och förminskar skadan han åsamkar sig själv med 25 procent. Med andra ord är Ranger ett utmärkt val för dig som vill rakethoppa så mycket som möjligt. Precis som vanligt kan man hitta en komplett biografi av den nya karaktären på den officiella hemsidan (även om länken inte verkar ha uppdaterats ännu?) och nedan ser ni en liten trailer som introducerar just Ranger.

Quake Champions – Ranger Champion Trailer (PEGI)

From his origins in the original Quake, to his time spent in the bloody halls of Quake III Arena, Ranger is a legendary character who’s returning to once again wreak havoc in the arenas of Quake Champions. With his Dire Orb active ability Ranger can teleport to impossible ledges, dodge incoming attacks and much more.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts