Snart kan man hoppa över hinder i Battlegrounds

Snart kan man hoppa över hinder i Battlegrounds

Den 23 mars släpptes Playerunknown’s Battlegrounds som early access via Steam. Succén var ett faktum omedelbart, spelet korsade en miljon sålda exemplar redan i april, och uppdateringarna har haglat tätt. Tidigare den här månaden åtgärdades exempelvis det omtalade “lag switch”-fusket och man tog bort möjligheten att stänga av växtlighet via spelets .ini-filer.

Ett problem som funnits i spelet sedan dag ett är dock den klumpiga navigeringen. Det är ibland omöjligt att ta sig förbi vardagliga hinder som midjehöga murar, men snart är de här svårigheterna (förhoppningsvis) ett minne blott. Via Twitter har Pawel Smolewski, gameplay och animation lead hos Bluehole, laddat upp en liten video där en karaktär klättrar över murar av varierande höjd.

Paweł Smolewski on Twitter

Vaulting WIP with @toonerDev for @PUBATTLEGROUNDS #PUBG #Parkour #ThisIsBattleRoyale https://t.co/QpxibrJfAc

Brendan Greene, herr Playerunknown i egen hög person, har dessutom suttit ner och diskuterat spelets framtid med Game Informer. Den halvtimmeslånga videon ser ni här nedan, och bland de saker som avhandlas hittar vi ett kommande reprisläge (både 2d och 3d), implementering av lore i spelvärlden, nya kartor, färgkodad ammunition och till och med möjligheterna för en enspelarkampanj.

PlayerUnknown Outlines Vision For Battlegrounds Campaign And Replay System

In this excerpt from The Game Informer Show, Ben Hanson interviews Brendan Greene (PlayerUnknown) about his experience creating the phenomenon PlayerUnknown’s Battlegrounds. Greene talks about the game’s ambiguous lore, his vision for a hypothetical campaign set in the 70s, and the timeline for the ambitious 3D replay system and console ports.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts