Skräddarsy din cykel och förare i MXGP 3

Skräddarsy din cykel och förare i MXGP 3

I slutet av januari avtäckte Milestone Games, Italiens största spelstudio, sitt nya motocrosspel MXGP 3. Spelet baseras på verklighetens mästerskap och innehåller alla förare och banor från fjolårets säsong. Det bjuder även på en del imponerande vädereffekter och dynamisk bandeformation, något som trailern från mitten av april belyste med all önskvärd tydlighet. Det var ursprungligen tänkt att MXGP 3 skulle släppas den 12 maj, men det nya datumet är spikat till den 30 maj, om drygt tre veckor.

Nu har vi fått en ny trailer som belyser spelarnas möjligheter att skräddarsy både förare och motorcykel. I en pressrelease berättar Milestone att man kommer kunna välja mellan 300 officiella komponenter spridda över 75 tillverkare, en ökning med mer än 40 procent jämfört med seriens senaste titel. Om man inte orkar sitta och pyssla med sånt här på egen hand kan man också välja och vraka bland designer som Milestone tagit fram i samarbete med sportens verkliga sponsorer.

Här är den nya trailern för MXGP 3, komplett med ytterst tveksam och asjobbig dubstep.

MXGP3 – Customization Trailer

Now you can finally feel like a real motocross star. Choose from 300 official components, 40% more customizable parts than were available in the past edition, and over 75 brands that will let you customize riders and create unique setups for your bike and custom team. Enjoy the MXGP3 in-game customization!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts