Resident Evil-filmerna får en reboot

Resident Evil-filmerna får en reboot

Bild: Constantin Film

Jag betecknar mig själv som ett hyfsat stort Milla Jovovich-fan och tycker faktiskt att den allra första Resident Evil-filmen är helt okej, men inte ens jag orkade hänga med ända till slutet. Filmseriens sjätte och sista del Resident Evil: The Final Chapter hade premiär i fjol, men det verkar redan finnas långt gångna planer på minst lika många filmer till.

Enligt Variety har Martin Moszkowic, styrelseordförande hos tyska produktionsbolaget Constantin Film, utlovat en Resident Evil-reboot bestående av sex nya filmer. Något annat vet vi inte i dagsläget, vare sig det gäller skådespelare, regissör eller hur de nya filmerna eventuellt ska kunna passa in med de gamla.

Klar sak är i alla fall att Resident Evil: The Final Chapter gick riktigt bra i Kina (160 av 312 miljoner dollar tjänades in i det här territoriet) så vi skulle nästan kunna satsa en njure på att någon av de mer prominenta rollerna kommer spelas av en kinesisk skådespelare den här gången. Dags för Ada Wong att stiga in i rampljuset, kanske?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts