Reor på GOG och Humble

Reor på GOG och Humble

Imorgon är det den fjärde maj. Med andra ord är det Star Wars-dagen, och vi kommer med all säkert få se en massa jobbiga memes och liknande på internet. GOG har dock valt att undgå den här ruljansen genom att börja fira en dag tidigare med en stor Star Wars-rea på deras onlinebutik.

För 55 dollar får man just nu hela 19 Star Wars-spel av varierande kvalitet, från odiskutabla klassiker som Knights of the Old Republic, Jedi Knight II och X-Wing Alliance till mindre kända titlar som Starfighter, Rebellion och Galactic Battlegrounds. Man givetvis också inhandla titlarna var för sig om man föredrar det.

Humble är också i reatagen med Very Positive Bundle. Som namnet antyder rör det sig om ett gäng titlar som har ett “mycket positivt” omdöme på Steam. Jag har faktiskt inte hört talas om de flesta av de här spelen, men åtminstone Stephen’s Sausage Roll kan skryta med fina utmärkelser som “året pc-spel” enligt Edge, fem stjärnor från The Guardian och 10/10 från Destructoid.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts