Red Dead Redemption 2 försenas till våren 2018

Red Dead Redemption 2 försenas till våren 2018

Förra hösten avslöjades Rockstars hett efterlängtade Vilda västern-sandlåda Red Dead Redemption 2.

Två dagar senare fick vi den allra första trailern, tillsammans med utlovad lansering någon gång under hösten 2017. Till Playstation 4 och Xbox One då, det vill säga, då Rockstar fortfarande inte bekräftat eller dementerat att spelet också kommer till pc. Men vi på PC Gamer tycker ändå att det finns gott om anledningar att fortsätta hoppas, inte minst med tanke på att Rockstar upprepat det här beteendemönstret många gånger tidigare.

Nu har man emellertid meddelat att Red Dead Redemption 2 försenas till till våren 2018. Anledningarna är de gamla vanliga – extra utvecklingstid för att finputsa spelet, speciellt viktigt eftersom det här är det första Rockstar-spelet som från grunden utvecklas för de nuvarande konsolerna – men vi har i alla fall fått ett gäng nya skärmdumpar som plåster på såren, och löften om att vi kommer få veta mer om spelet under sommarens lopp.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts