Prey for the Gods heter numera Praey for the Gods

Prey for the Gods heter numera Praey for the Gods

Prey for the Gods är ett mycket lovande spel, i alla fall om ni frågar mig. Förra sommaren lanserades en Kickstarter-kampanj och målet på 300 000 dollar nåddes med tio dagar till godo (den slutliga siffran stannade på hela 501 252 dollar). Vi har inte hört särskilt mycket om spelet på sistone, men nu har vi fått ett nyhetsbrev som går igenom de senaste händelserna och framstegen.

Teamet hos No Matter Studios avancerar fortfarande mot den stängda alfaversion som utlovats åt Kickstarter-finansiärer. Användargränssnittet har uppdaterats tillsammans med föremålshantering och grundläggande funktioner som att spara och ladda spelet. Fysiken ställde till med svårigheter när teamet försökte implementera en flygande boss, men problemen ska numera vara lösta.

Den mest iögonfallande nyheten är dock att spelet inte längre heter Prey for the Gods. Det nya namnet är Praey for the Gods efter att Bethesda utfört påtryckningar om varumärkesintrång (de släpper sitt nya spel Prey imorgon). No Matter Studios säger att de kunde ha protesterat mot det här, men eftersom de hellre lägger sina pengar på att utveckla spelet istället för att betala rättegångskostnader bytte de bara namn på sitt projekt.

Dessutom, säger No Matter Studios, var Præy for the Gods en titel som de övervägde innan de utannonserade sitt spel. Den valdes slutligen bort på grund av rädslor att spelet skulle bli svårt att hitta med hjälp av sökmotorer. Så nu heter spelet Praey for the Gods istället, en helt okej kompromiss, men visst känns Bethesdas agerande i det barnsligaste laget? Ungefär som när de gav sig på Mojang-titeln Scrolls år 2012.

Här är en ny lustig liten video från Praey for the Gods.

Pre-Alpha Footage Fun 05/02/2017

While writing up Newsletter #8 we took some time to play around on the bird. Support us, reserve your copy! http://www.praeyforthegods.com/support_now/ Coming to Steam/PS4/Xbox One Get more info at: http://www.praeyforthegods.com Facebook: https://www.facebook.com/praeyforthegods Twitter: https://twitter.com/praeyforthegods Newsletter: http://www.praeyforthegods.com/subscribe Forums: https://forum.praeyforthegods.com

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts