Phantom Dust släpps idag och är gratis

Phantom Dust släpps idag och är gratis

Phantom Dust verkar vara ett egendomligt spel. Det utvecklades av ett Microsoft-team i samarbete med Panzer Dragoon-regissören Yukio Futatsugi, och släpptes exklusivt till Xbox i Japan och Nordamerika under 2005. Själva spelet blandade tredjepersonsstrider med samlarkort, och man tog rollen som en esper som kunde kontrollera Dammet (notera versalen) som täckte jorden i spelets postapokalyptiska universum.

Nu har Microsofts Aaron Greenberg tagit till Twitter för att avslöja att nyversionen av Phantom Dust släpps idag via Windows Store, komplett med bredbildsstöd och vettig bildhastighet. Spelet är även Play Anywhere, vilket innebär att du kan spela på antingen Windows 10 eller Xbox One och möta motståndare från den andra plattformen online. Sparfiler följer också med mellan de båda om man vill variera sitt kortspelande.

Phantom Dust är gratis, även om man kommer kunna köpa multiplayer-kort via mikrotransaktioner. Microsoft säger dock att de spelare som inte väljer att lägga ut pengar “inte kommer känna sig straffade”. Vi får se hur det blir med den saken.

Aaron Greenberg ? on Twitter

Excited to announce a fan favorite Phantom Dust will re-release exclusively tomorrow for free on @Xbox One & @Windows 10!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts