Omedelbar Kickstarter-succé för Blasphemous

Omedelbar Kickstarter-succé för Blasphemous

För några dagar sedan inleddes Kickstarter-kampanjen för The Last Door-utvecklarna The Game Kitchens nya spel Blasphemous. På mindre än ett dygn passerades det ursprungliga målet på 50 000 dollar, och man har redan hunnit avverka tre strech goals med hela 27 dagar kvar av kampanjen.

Det är inte svårt att förstå varför spelet väckt så mycket uppmärksamhet. Blasphemous är ett ickelinjärt actionplattformsspel av Castlevania-snitt, fast med väldigt grotesk och samtidigt absurt vacker pixelgrafik, komplett med en av de mest minnesvärda huvudrollsinnehavarna på evigheter.

För 25 dollar eller mer säkrar man sitt eget exemplar av spelet när det förhoppningsvis blir klart någon gång i november 2018. Här är Kickstarter-trailern för Blasphemous.

Blasphemous – Now on Kickstarter!

Dark and brutal 2D non linear platformer, by the creators of The Last Door, just launched on Kickstarter: https://www.kickstarter.com/projects/828401966/blasphemous-dark-and-brutal-2d-non-linear-platform Vanquish bloodthirsty creatures, devotees of a twisted religion. Hand-crafted pixel art action game by the makers of The Last Door.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts