Nyversionen av Constructor är ute nu

Nyversionen av Constructor är ute nu

Följetongen om Systems 3:s nyversion av 90-tals-klassikern Constructor har varit lång och trasslig. Ursprungligen var det tänkt att spelet skulle ha släppts redan i januari 2016, ett datum som senare blev den 27 februari 2017, vidare till den 28 april för att slutligen stanna vid den 26 maj 2017, det vill säga i fredags. Med andra ord är Constructor ute nu.

Man kan köpa det från Steam för 30 runda euro eller ladda ner en demo från samma produktsida för att ta del av ett smakprov. Förmodligen en god idé eftersom omdömet bland Steams användare just nu skrivs till “blandat” baserat på 74 recensioner, och om man skumläser lite grann bland recensionerna framgår det kvickt att spelet tydligen dras med rejäla buggar. Kanske spelet hade mått bra av ytterligare en försening ändå?

Här är en trailer från februari.

Constructor – Full-length Preview Trailer

Have a dig, my son, if you think your hardhat’s hard enough! Constructor, releasing April 28th on PC, PS4, Xbox One and Nintendo Switch.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts