Nytt Trackmania släpps den 23 maj

Nytt Trackmania släpps den 23 maj

Jag har sagt det förr och säger det igen: om jag bara skulle få spela ett enda spel under resten av mitt liv skulle det förmodligen vara något av Trackmania-spelen, troligtvis Trackmania Nations Forever eftersom det är gratis och därmed har störst chans att fortsätta mata mig med nya banor och vansinniga utmaningar tills tidens slut.

I fjol släpptes Trackmania Turbo, ett första försök av Ubisoft att tygla den galna Nadeo-upplevelsen. Konsolversionen prioriterades (har jag för mig i alla fall, jag spelade det aldrig själv) och pc-versionen blev därför mycket mer begränsad än spelarna var vana vid. Den 23 maj släpps dock Trackmania 2 Lagoon, som tar den tidigare Turbo-exklusiva miljön till Trackmania 2. Och jag är rätt uppspelt över det hela.

Utöver multiplayerdelen (som alltid varit huvudrätten i Trackmania) kommer Trackmania 2 Lagoon också levereras med en enspelarkampanj baserad på Nadeos egna banor. Den franska studion har även uppdaterat Maniaplanet (plattformen som driver Trackmania och Shootmania) till version 4 alldeles nyligen, och ni kan se en trailer här nedan.

Vänligen notera att bilden ovan är från Trackmania Turbo och inte Trackmania 2 Lagoon, eftersom några skärmdumpar av det sistnämnda inte finns ännu.

Trackmania – Maniaplanet 4 Educational trailer

Discover what’s new in the upcoming update of the ManiaPlanet PC digital platform: ManiaPlanet 4 ! This update includes major technical improvements and optimizations to the game engine, new creative tools, and many more power-up features ! More info at www.maniaplanet.com

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts