Nytt Steep-dlc är ute nu

Nytt Steep-dlc är ute nu

I slutet av fjolåret släpptes Ubisofts ambitiösa och vintriga extremsportspel Steep. Jag recenserade det när det begav sig, men fann att de bökiga kontrollerna och den schizofrena tonen kom i vägen för den annars rätt rofyllda och storslagna naturupplevelsen. Jag har inte spelat Steep sedan dess, men jag borde kanske försöka mig på ett återbesök, inte minst med tanke på den stora uppdateringen som släpptes i slutet av januari och utlovade åtgärder åt mina kontrollklagomål.

Nu har det släppts ett nytt dlc-paket kallat Winterfest. I trailern här nedan får vi exempel på nya knasiga kostymer (med andra ord fortsätter spelets ton spreta till höger och vänster), färggranna hinder och ett helt nytt fortskaffningsmedel: släden. Priset för paketet är 12 euro på Steam, vilket får anses vara i det dyraste laget. En användarrecensent säger att han klarade alla nya tävlingar på 30 minuter, och även slädens precision får sig en släng av sleven. Läge att invänta en rea, kanske?

Här är trailern för Winterfest.

STEEP – Winterfest trailer

The Winter Fest Pack DLC is now available for standalone purchase and included with the Season Pass. Dress up for the craziest party in the Steep Alps! Shred the mountain with a brand new sport, customise your style with fun and crazy outfits, and get ready to test your skills in Winterfest’s insane exclusive challenges!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts