Nytt spelläge, ny klass och ny karta till Lawbreakers

Nytt spelläge, ny klass och ny karta till Lawbreakers

Arenaskjutaren är tillbaka! Quake Champions befinner sig just nu i en storskalig stängd beta (men allt man behöver göra för att få en nyckel är att fråga efter den) och nya Unreal Tournament tuffar vidare i pre-alpha (man kan ladda ner det via den officiella hemsidan). Mellan dessa två ärrade veteraner hittar vi Lawbreakers, uppstickaren av Epic-veteranen Cliff Blesziniski och hans studio Boss Key Productions.

Tidigare i år, mellan den 16 och 19 mars närmare bestämt, ordnades den första stängda betan för Lawbreakers. Nu är det dags igen. Closed Beta 2 börjar nu på torsdag den 18 maj och avslutas påföljande söndag, den 21 maj. Man kan anmäla sig via den officiella hemsidan, och när man ändå är där kan man bekanta sig med spelets senaste nyheter (eller så kan man bara kolla videon här nedan, det funkar också).

Först och främst har Lawbreakers fått en ny spelbar karaktärsklass kallad Wraith, en snabb filur för båda lagen (Law och Breakers) som kan glida omkring i slow motion och beskrivs som en cyberninja av Cliffy B själv. Vi får också en ny karta kallad Reactor och ett nytt spelläge kallat Blitzball, varav det senare verkar påminna en del om Bombing Run i Unreal Tournament. Det här spelläget ska även kommenteras av en “nära vän” till Cliffy B, och det ska vara väldigt uppenbart vem det rör sig om när vi hör det.

Slutligen har teamet även lagt till ett åskådarläge och Custom Match, möjligheten att justera regler i spelarskapade matcher enligt eget tycke och smak. Här är den nya videouppdateringen för Lawbreakers från Boss Key Productions.

LawBreakers Studio Update #5: Closed Beta 2

Curious what Boss Key has been up to since our first LawBreakers Closed Beta? Learn all about Closed Beta 2 in the new Studio Update detailing a handful of the additions, changes, and more.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts