Nytt sim-spel på gång av Bullfrog-veteraner

Nytt sim-spel på gång av Bullfrog-veteraner

Att japanska Sega numera är en av pc:ns allra viktigaste aktörer vet vi redan, men det känns fortfarande lite svårt att riktigt förstå. Den tidigare konsolveteranen har redan studior som Creative Assembly, Relic Entertainment och sedan förra sommaren Amplitude under sitt paraply, och nu har den uppställningen utökats med ytterligare en studio med väldigt starka pc-rötter.

Den brittiska och Surrey-baserade studion Two Point Studios har hittills inte gjort särskilt mycket väsen av sig, men deras meriter talar sitt tydliga språk. Studion grundades under fjolåret av Bullfrog- och Lionhead-veteranerna Gary Carr och Mark Webley, och på deras gemensamma cv hittar vi storheter som Theme Park, Black & White, Theme Hospital och Fable. Sannerligen inget att fnysa åt!

Nu har Sega och Two Point Games utannonserat ett nytt partnerskap som kommer resultera i ett helt nytt spel och ett helt nytt varumärke. Spelet ifråga kommer bli ett “vackert, charmerande och utmanande sim-spel” och vi kommer få reda på mer om det i början av 2018. Den som väntar på något gott…

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts