Möt hjältarna i Agents of Mayhem

Möt hjältarna i Agents of Mayhem

Förra sommaren presenterades Agents of Mayhem, det nya spelet av Saints Row– och Red Faction-studion Volition. Det rör sig om en actionsandlåda som utspelas Seoul i Sydkorea, och även om spelet betraktas som fristående kommer ”vissa storyelement, symbolism och desginiterationer” kännas välbekanta för Saints Row-spelare. I april fick vi en ny trailer och ett lanseringsdatum (den 18 augusti) som följdes av hela 90 actionladdade gameplayminuter kort därpå.

Nu har vi fått en ny trailer som introducerar de spelbara karaktärerna. Det handlar om egenkäre Hollywood, luftpiraten Fortune och det högljudda muskelberget Hardtack, och tillsammans utgör de ett gäng som kallar sig själva för Franchise Force. Spelaren kan byta mellan alla tre med ett enkelt knapptryck under spelets gång (nej, spelet har fortfarande inte ett co-op-läge) och det känns rätt säkert att anta att de kommer ha väldigt specifika användningsområden.

Här är den nya trailern för Agents of Mayhem.

Agents of Mayhem – Franchise Force

See these three? They call themselves the Franchise Force! Meet Hollywood, Hardtack and Fortune. Agents of Mayhem releases 18 August on PS4, Xbox One, and PC. In the not too distant future, the only hope for governments and global corporations swept aside by LEGION are a group of corporately funded super agents called the AGENTS of MAYHEM!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts