Mängder av spel på gång av svenska Paradox

Mängder av spel på gång av svenska Paradox

Svenska strategiexperterna Paradox Interactive har avslöjat mängder av godsaker under det egna eventet PDXCon i Stockholm. Först och främst premiärvisade man Surviving Mars, ett nytt stadsbyggarspel utvecklat av Tropico-studion Haemimont Games där man ska – du gissade det! – bygga ett fungerande samhälle på den röda planeten. Lanseringen är planerad till någon gång under 2018. Här är den första trailern.

Surviving Mars – Announcement Trailer

Learn more about your journey to Mars here: www.survivingmars.com Welcome Home! The time has come to stake your claim on the Red Planet and build the first functioning human colonies on Mars on PC, Xbox One and Playstation 4!

Vidare avslöjade man också ett nytt partnerskap med Shadowrun Returns-utvecklarna Harebrained Schemes som kommer resultera i Battletech, ett turbaserat strategispel där stora och välutrustade robotar gör upp med varandra. Battletech kommer släppas någon gång senare i år och här en trailer.

BATTLETECH – PDXCON Trailer

Learn more about BattleTech here: http://pdxint.at/2pCwtgA Paradox Interactive and Harebrained Schemes Partner to Publish BATTLETECH. The year is 3025 and the galaxy is trapped in a cycle of perpetual war, fought by noble houses with enormous, mechanized combat vehicles called BattleMechs.

Paradox passade även på att berätta att de har rekryterat Jon Shafer, lead designern för Civilization V. Han kommer arbeta med ett nytt men tills vidare namnlöst grand strategy-spel, samtidigt som han också fortsätter utveckla det egna Kickstarter-finansierade projektet At the Gates vid sidan av.

Slutligen premiärvisade man också Third Rome, det första “immersion-paketet” till Europa Universalis IV. Kolla in utannonseringstrailern här nedan och läs mer om expansionen på den officiella hemsidan.

Europa Universalis IV: Third Rome – Announcement Trailer

Learn more about Europa Universalis IV: Third Rome here: http://pdxint.at/2pDpIMs Europa Universalis IV: Third Rome is the first immersion pack for Europa Universalis IV, and builds on the incredible depth of the best-selling historical strategy game. The pack focuses on building a deeper experience for Russia and its cultural brothers, introducing new means to wield spiritual, political, and military control in the Russian empire.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts