Lanseringstrailer för Everspace

Lanseringstrailer för Everspace

Den 14 september i fjol släpptes Rockfish Games rymdskjutare Everspace som early access på Steam. Spelet finansierades via Kickstarter och bjuder på en roguelike-doftande upplevelse med procedurellt genererade omgivningar och omgångsbaserat gameplay där pengar och ritningar följer med till nya försök.

I april fick vi reda på att spelet skulle lämna early access bakom sig den 26 maj, och mycket riktigt har planerna hållit sträck på ett alldeles utsökt sätt. Därför kan ni se en lanseringstrailer här nedan och hos Steam är prislappen fortfarande 28 euro och användaromdömet klassas fortfarande som “väldigt positivt”.

I samband med att Everspace nu blivit “klart” har det även släppts en ny uppdatering som bland annat lägger till “the story”, och det är ju rätt roligt och förmodligen även betydelsefullt för helheten. Här är lanseringstrailern.

EVERSPACE™ Launch Gameplay Trailer

EVERSPACE™ combines fast-paced combat with roguelike elements, great visuals and a captivating story. It takes you on a challenging journey through an ever-changing, beautifully crafted universe full of surprises. Shoot, craft and loot your way to victory while the odds are stacked against you.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts