Kynseed är finansierat

Kynseed är finansierat

För lite mer än två veckor sedan skrev vi om den nyss inledda Kickstarter-kampanjen för Kynseed, ett nytt Fable-doftande sandlåderollspel av ett gäng före detta Lionhead-anställda. Nu har kampanjen nått sitt mål på 30 000 pund med tio dagar till godo, vilket den nya studion Pixelcount uttrycker sin glädje för i en ny uppdatering.

– Som ni kanske märkt har vi nått vårt finansieringsmål för Kynseed, skrev Pixelcounts Matt Allen. Vi kunde inte ha påbörjat den här resan utan ert stöd och vi tackar ödmjukt varenda en av er för att ni tror på oss.

– Vi kommer uppdatera vår build imorgon (hoppas vi) och fortsätta jobba för att få ännu mer stöd under de elva återstående dagarna av kampanjen. Efter det börjar det roliga men hårda arbetet – och ni är alla inbjudna till resan! Tillsammans kommer vi kunna skapa ett verkligt speciellt spel.

Kynseed planeras släppas som early access i december, och man kan ladda ner den spelbara prototypen här. Om man donerar sju pund till kampanjen får man ett digitalt exemplar av spelet när early access-perioden inleds. Här är den ursprungliga Kickstarter-trailern för Kynseed.

Kynseed – A Whimsical Sandbox RPG Adventure

No Description

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts