Kolla in lanseringstrailern för Rime

Kolla in lanseringstrailern för Rime

Rime, det nya spelet av de spanska Deadlight-skaparna Tequila Works, var till en början konsolexklusivt, vilket nog fick en och annan pc-spelare att sucka högljutt och höja händerna mot skyn och utbrista “varför kan vi aldrig få den här typen av Zelda-doftande och färgsprakande äventyr till pc?”. Situationen ändrades emellertid i början av det här året, och nu är det redan dags för lansering.

Rime låses upp om dryga nio timmar på Steam (kl 20:00 svensk tid?) och fram tills dess kan man inhandla spelet för 31 euro och 49 cent, innan priset höjs till det ordinarie 35 euro. Hos Metacritic snittar spelet just nu 77 av 100, så det verkar röra sig om rätt splittrade åsikter. Här är lanseringstrailern för Rime och under den kan ni också se spelets ledmotiv framföras av den talangfulla Lindsey Stirling.

RiME Launch Trailer

The time has finally come to discover yourself in RiME! RiME is available to on PS4, Xbox One, and PC Friday, May 26! Get your copy at www.RimeGame.com Experienced through the eyes of a young boy shipwrecked alone on a mysterious island, RiME delivers an emotional journey of exploration and discovery.

Forgotten City from RiME – Lindsey Stirling

“Forgotten City” is an original song created for the puzzle adventure game RiME, available May 26. Get your copy here: http://www.RimeGame.com Special thanks to Grey Box, Tequila Works, Six Foot, & RiME! For more on Lindsey Stirling and for tour dates, tickets, and VIP upgrades: http://www.lindseystirling.com/ Lindsey’s album ‘Brave Enough’ out worldwide!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts