Jubileumseventet för Overwatch har börjat nu

Jubileumseventet för Overwatch har börjat nu

Förra veckan skrev vi om Blizzards planer för Overwatch ettårsjubileum, inklusive en sprillans ny GOTY-utgåva, en ny gratisperiod (mellan den 26 och 29 maj) och ett jubileumsevent. Nu har det sistnämnda dragit igång, och ni hittar mer information på hemsidan och i trailern nedan.

Overwatch: Anniversary bjuder på tre nya arenakartor till Arcade (Necropolis, Catillo och Black Forest) där man kan kan göra upp i 3v3-spelläget Elimination. Eventet bjuder också på fler än 100 möjliga belöningar med jubileumstema, inklusive ett stort antal nya “legendariska” skins, emotes och sprajer.

Overwatch: Anniversary började igår och avslutas måndagen den 12 juni. Här är den nya trailern.

[NEW SEASONAL EVENT] Welcome to our Overwatch Anniversary!

Party on the payload! Who’s in? http://blizz.ly/OWY1Anniversary From now until June 12, we’re raising our glasses in a virtual toast to all the soldiers, scientists, adventurers, and oddities who’ve fought for the future during the first year of Overwatch!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts