Io Interactive säger upp anställda

Io Interactive säger upp anställda

För lite mindre än två veckor sedan nåddes vi av det tunga och överraskande beskedet: den japanska utgivargiganten Square Enix har beslutat sig för att sälja danska Io Interactive – studion bakom Hitman, Freedom Fighters, Kane & Lynch och Mini Ninjas – och försöker i dagsläget hitta intresserade spekulanter.

Under tiden verkar det som att Io Interactive måste sköta sig själva, vilket resulterat i uppsägningar. Ni kan läsa deras beklagliga Twitter-meddelande här nedan. Rykten förtäljer dock att uppföljaren till den första hyllade Hitman-säsongen fortfarande ska vara under utveckling, och att Io Interactive eventuellt kommer ta över de kompletta rättigheterna till varumärket.

Vi på PC Gamer önskar det bästa för samtliga inblandade och hoppas att de uppsagda hittar ett nytt jobb inom en snar framtid.

Io-Interactive on Twitter

An update from the studio:

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts