Inget Shenmue III på E3

Inget Shenmue III på E3

Under Sonys presskonferens på E3 2015 avslöjades en Kickstarter-kampanj för Yu Suzukis äventyrsspel Shenmue III med pompa och ståt. Den avslutades senare samma sommar och samlade in 6,33 miljoner dollar, vilket är det gällande rekordet för spelfinansiering genom Kickstarter. Årets upplaga av E3 närmar sig med stormsteg (mässan äger officiellt rum mellan den 13 och 16 juni i Los Angeles) vilket givetvis fått fansen att ställa sig den uppenbara frågan: kommer Shenmue III närvara på E3?

Nu har vi fått en ny uppdatering från projektet som meddelar att svaret är nej. E3 nämns inte specifikt, men Ys Net ämnar fokusera på spelutveckling under hela juni månad. Det här lämnar dock dörren öppen för både Gamescom (augusti) och Tokyo Game Show (september) varav det sistnämnda alternativet känns mest troligt för ett publikt framträdande, då spelet trots allt utvecklas av en japansk studio. Som plåster på såren har vi dock fått en ny video där vi får bekanta oss med en helt ny karaktär i Shenmue III.

Shenmue III – Development Report Vol. 3

http://gematsu.com/tag/shenmue-iii http://gematsu.com/gallery/shenmue-iii Shenmue III ——————– Platforms: PlayStation 4, PC Publisher: Ys Net Developer: Ys Net

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts