Här är Visor i Quake Champions

Här är Visor i Quake Champions

Är du redo för Quake Champions? Nu på fredag öppnar äntligen Id Sofware och Bethesda portarna för alla som är sugna på att prova på deras nya hjältefokuserade arenaskjutare innan lanseringen. Det rör sig fortfarande om en “stängd beta” men alla som ber om en nyckel via den officiella hemsidan kommer få en hyfsat omedelbart.

De senaste månaderna har vi bekantat oss med en hel rad spelbara Quake-hjältar. I tur och ordning har det rört sig om NyxScalebearer, Anarki, SlashClutch, Galena och Ranger. Nu är det dags att hälsa på kämpe nummer åtta, den cybernetiska klonen Visor som ursprungligen debuterade i gamla goda Quake III Arena.

Visors aktiva förmåga kallas för Piercing Sight, en uppladdningsbar glimt genom banornas väggar som markerar andra spelares konturer under några flyktiga ögonblick. Den passiva förmågan går under namnet Grasshopper och tillåter Visor att bygga upp fart genom att strafehoppa, helt utan en övre begränsning.

Här är presentationsfilmen för Visor.

Quake Champions – Visor Champion Trailer (PEGI)

Visor made his debut in Quake 3 Arena, and now he’s back for more bloodshed in Quake Champions. This ruthless, unfeeling killer lives for the fight, and he’s damn good at it. With his Piercing Sight active ability, Visor is designed to always be one step ahead of his opponents, making him perfect for any strategist looking to have some fun in the Arena.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts