Här är två nya hjältar till For Honor

Här är två nya hjältar till For Honor

Den 14 februari släpptes Ubisofts svärdsvingande multiplayerfest For Honor, och ni hittar Tobias Garstens episka recension här. Det är i skrivande stund mindre än tre månader sedan For Honors lansering, så i alla fall för mig känns det lite lustigt att nås av beskedet att säsong två av spelet börjar redan den 16 maj. Jag visste inte ens att det fanns en säsong ett.

Hur som helst har Ubisoft skrivit en hel del om ärendet på den officiella hemsidan. Vi kommer få två nya hjältar (Centurion och Shinobi), två nya gratiskartor, nya kosmetiska föremål och uppdateringar av spelmekaniken. De två nya hjältarna blir tillgängliga direkt för season pass-ägare den 16 maj, medan alla andra kan låsa upp dem med ingame-valuta från och med den 23 maj.

Här är tre trailers om Centurion, Shinobi och säsong två.

For Honor Trailer: The Centurion (Knight Gameplay) – Hero Series #14 [US]

Watch the new For Honor Gameplay, and meet the Centurion of the Knight faction. The Centurion, a Knight Hybrid, uses the classic gladius to deal damage at close range.

The Shinobi (Samurai Gameplay) – Hero Series #13 [US]

Watch the new For Honor Gameplay, and meet the Shinobi of the Samurai faction. Wielding the Japanese Kusarigama, the Shinobi is a Samurai Assassin who moves gracefully and strikes with precision.

For Honor Trailer: Season 2 CGI Teaser

For Honor Season Two, Shadow and Might, will bring new content including two additional heroes, two extra maps, new customization items and gameplay updates. New heroes, the lethal Shinobi and the fierce Centurion, will be available for free immediately for Season Pass holders on May 16, while all other players will be able to unlock them with in-game Steel on May 23.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts