Här är lanseringstrailern för Prey

Här är lanseringstrailern för Prey

Jag har fortfarande inte riktigt greppat att det är maj. Eller ja, att det är maj kanske jag kan köpa, men att Prey släpps om blott två dagar är något jag fortfarande inte riktigt kan förstå. Det har förmodligen en hel del med Bethesdas relativt nya företagspolicy att göra, som medför att inga recensioner kommer publiceras på förhand.

Med andra ord måste vi vänta ända tills fredag innan vi får veta hur pc-versionen av Prey egentligen fungerar (för vi fick ju inte någon demo heller). Arkane Studios själva har lovat att den kommer vara “fläckrfri” men det är lätt att vara pessimistisk med tanke på de väldokumenterade problem som plågade studions senaste spel Dishonored 2 när det släpptes i höstas.

Hur som haver. Preys systemkrav hittar ni här, en presentation av karaktärerna här, spelets första timme här (kommenterad av vår egen Erik Bergérus) och nedan, ja där hittar ni lanseringstrailern. Håll i rymdbrallorna!

Prey – Official Launch Trailer (PEGI)

Step into your TranStar uniform and prepare to fight the invasion: https://beth.games/2pD6png When you awaken aboard the Talos I space station, you that find you are the key subject of an experiment meant to alter humanity forever – but things have gone terribly wrong.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts