Här är första ingame-trailern för Total War: Warhammer II

Här är första ingame-trailern för Total War: Warhammer II

I slutet av mars avslöjades Creative Assemblys nya spel Total War: Warhammer II med pompa och ståt. En vecka senare fick vi mer kött på benen kring spelets raser och upplägg i form av den första utvecklardagboken, och mot slutet av april bekantade vi oss med The Great Vortex, en av spelets största nyheter. Hittills har vi bara fått se förrenderade filmsekvenser och bilder, men i trailern nedan får vi se hur spelet faktiskt ser ut i själva spelmotorn. Rätt bra, visar det sig.

Den spelbara rasen Lizardmen är i fokus, och vi får följa med ett gäng ödlor som rider på flygödlor och försöker göra processen kort med markbundna alver. De sistnämnda har dock hjälp av både pilbågar och enorma örnar, som slutligen blir ödlorna övermäktiga. När allt ser som mörkast ut för en stackars, ensam reptil, dyker en jäkla Tyrannosaurus upp och räddar dagen genom att mumsa alver och vråla häftigt.

Här är den första ingame-trailern för Total War: Warhammer II. Spelet släpps någon gång senare i år.

Total War: WARHAMMER 2 – Lizardmen In-Engine Trailer [PEGI]

It is time to march on the Fallen Gates. The Elf servants have blasphemed not just by leaving Ulthuan, but by daring to interfere with the Cosmic Gates – an ancient device that can open a portal into the Realm of Chaos.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts