Här är en ny trailer för Sundered

Här är en ny trailer för Sundered

I slutet av september utannonserades Thunder Lotus Games nya spel Sundered. Sedan dess har vi också fått en traileroch i januari inleddes en Kickstarter-kampanj som nådde sitt mål på 25 000 kanadensiska dollar redan under det första dygnet, en summa som till sist stannade på hela 202 102 dollar. Sundered har också redan nu en produktsida på Steam där vi kan läsa att lanseringsdatumet fortfarande är planerat till någon gång i juli, vilket ju inte är särskilt långt bort alls.

Således har Thunder Lotus Games beslutat sig för att varva upp det goda gamla pr-maskineriet. Nedan ser ni en ny trailer om kultanhängare, laserstrålar, masker och välanimerade knytnävar. Sundered beskrivs som ett “omspelningsbart Metroidvania” och månne vi får reda på varför i det över timmen långa gameplayklippet av Youtube-personen Jesse Cox som ni också kan ser här nedan. Vidare meddelar utvecklarna att en stängd betaversion av Sundered är tillgänglig från och med idag för de som backade spelet via Kickstarter.

Här är den nya trailern för Sundered, följd av det långa gameplayklippet.

Sundered – Resist Trailer

Resist or Embrace Sundered’s First Gameplay Region in this brand new trailer by Thunder Lotus Games. Sundered is a horrifying fight for survival and sanity, a hand­-drawn epic from the ​creators of ​Jotun. You play Eshe, a wanderer in a ruined world, trapped in ever­-changing caverns teeming with eldritch horrors.

Coxtease – Sundered

For the inaugural episode of Coxtease, I figured we’d play a game I’ve been looking forward to for awhile. From the team that brought you Jotun, here is the kickstarter beta for their new game – Sundered. Sundered is a metroidvania style game, by Thunder Lotus, played on PC.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts