Gratishelg för The Division

Gratishelg för The Division

Jag har sagt det förr och säger det igen; berättelsen om Malmö-skapelsen The Division är en fascinerande sådan, även för de av oss spelade det när det var nytt, konstaterade att det var skittråkigt, och sedan aldrig blickade tillbaka till Manhattans snötäckta gator.

Spelet har gått igenom det ena omvälvande förändringen efter den andra, grova balansjusteringar har införts tillsammans med mikrotransaktioner, trots att Ubisoft vid en tidpunkt dyrt och heligt lovade att The Division skulle undvika demSenare i år väntar två gratisexpansioner.

Det har hänt en hel del, minst sagt, så om du fortfarande inte äger spelet men ändå är intresserad av att se det med egna ögon får du en utmärkt chans nu under helgen. Med start från kl 19:00 svensk tid ikväll kommer man kunna spela det fullständiga The Division helt gratis via Uplay.

Gratishelgen avslutas kl 22:00 på söndag kväll, och om du fått blodad tand vid det laget kan du inhandla fullversionen av spelet för 20 euro (60 procent rea) fram till den 9 maj, nästa veckas tisdag. Om du väljer att göra så kommer både din karaktär och dina övriga framsteg följa med.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts