Gratishelg för Dirt Rally på Steam

Gratishelg för Dirt Rally på Steam

Jag gillar bilar. Både i spel och på tv, men förbluffande nog inte särskilt mycket i närheten. Jag gillar känslan och idén av att köra riktigt snabbt på en alldeles för smal väg, inte tanken på att faktiskt göra det på riktigt. Helgens reor på Steam har uppenbarligen mig och likatänkande i åtanke.

Först och främst är Codemasters rallyspel Dirt Rally gratis att spela hela helgen, och om man gillar det man ser kan man inhandla fullversionen för för 15 euro (70 procents rabatt) fram till måndag. Vidare kan man också inhandla tyska SCS Softwares lastbilssimulatorer för ännu billigare summor, bland annat årsgamla American Truck Simulator för 10 euro (prisnedsatt med 50 %) och Euro Truck Simulator 2 för 5 euro (75 %). Slutligen finner vi även det smått fantastiska managmentspelet Motorsport Manager för 17 euro och 49 cent (50 %).

Om det här med bilar inte är riktigt din grej så kan man också inhandla Doom för 19 euro och 79 cent (67 %), Alien: Isolation för 9 euro och 24 cent (75 %), Stellaris för 24 euro (40 %), Valhalla Hills för 7 euro och 49 cent (75 %) samt det bästa Worms-spelet någonsin Worms WMD för 15 euro (50 %).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts