Fredagsnöje: Terminator 2 återskapat i GTA 5

Fredagsnöje: Terminator 2 återskapat i GTA 5

Terminator 2 är och förblir en av världens bästa actionfilmer.

Jag tror inte att någon kan ha något emot det här påståendet. Den håller dessutom remarkabelt väl än idag, trots 25 år på nacken, tack vare smart användning av digitala och praktiska effekter. T-1000 ser fortfarande bra ut. Filmen fortsätter fascinera nya generationer, så jag är faktiskt inte ett dugg förvånad att någon där ute på internet beslutat sig för att återskapa den i Grand Theft Auto 5 och därefter ladda upp härligheten till Youtube.

Tyvärr är det rysk dubbning som gäller rakt igenom (ovanpå det engelskspråkiga originalet, vilket är en företeelse som jag aldrig förstått varför folk accepterar?) men det gör å andra sidan hela grejen ännu lite märkligare. Hur som helst träffar James Camerons actionscener fortfarande hårt, även när de måste samsas med stundtals egendomliga animationer och icke existerande fysikberäkningar. Se och njut!

TERMINATOR 2 JD (GTAV cover) FULL FILM 2017

models: https://ru.gta5-mods.com/users/ATRO_ONE/files Donation: 1) PayPal: terrnerr@mail.ru 2) Qiwi: +79152132314 3) yandex money: 41001665860133

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts