Ett gäng Neo Geo-klassiker har släppts på GOG

Ett gäng Neo Geo-klassiker har släppts på GOG

GOG.com, den där polska onlinebutiken som brukade heta Good Old Games i det förgångna, har expanderat sin katalog ganska rejält i och med ankomsten av hela 15 gamla goda Neo Geo-klassiker. Om du inte är bekant med Neo Geo ifråga så rör det sig om en konsol som släpptes 1990 av det japanska företaget SNK. Jämfört med det samtida utbudet framstod Neo Geo som lyxig, men överlägsen 2d-grafik och suveränt ljud, men maskinen var å andra sidan också svindyr och spelen inte särskilt mycket billigare.

1990 är dock länge sedan, så man kan numera plocka på sig många av de mest klassiska titlarna för en struntsumma. Fram till den 6 juni, det vill säga nästa tisdag, är alla priser också sänkta med massiva 75 procent. Alla spel förutom Metal Slug 2 har stöd för GOG Galaxy, vilket inkluderar leaderboards och multiplayer online. Det kompletta utbudet är som följer.

Metal Slug Bundle (5 dollar och 96 cent):

 • Metal Slug
 • Metal Slug 2
 • Metal Slug 3
 • Metal Slug X

Fighting Classics Bundle (8 dollar och 94 cent):

 • Fatal Fury Special
 • Samurai Shodown 2
 • Samurai Shodown V Special
 • The King of Fighters 2000
 • The King of Fighters 2002
 • The Last Blade

Arcade Games Bundle (7 dollar och 45 cent):

 • Blazing Star
 • Baseball Stars 2
 • Shock Troopers
 • Twinkle Star Sprites
 • King of the Monsters

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts