En ny liten trailer för Outcast: Second Contact

En ny liten trailer för Outcast: Second Contact

För nästan exakt ett år sedan fick vi reda på att superklassikern Outcast från 1999 (ett av ytterst få spel som nått upp till den magiska 96 procentgränsen i vår tidnings historia) skulle få en remake kallad Outcast: Second Contact. Mot slutet av fjolårssommaren fick vi sedan de första förträffligt vackra skärmdumparna från Appeals återuppståndna spel, och för två månader bjöds vi in på visning av den allra första trailern.

Nu har Bigben Games och Appeal inlett en ny trailerserie där vi får bekanta oss med den trolska planeten Adelphas olika regioner. Först ut är snöiga Ranzaar, startpunkten för Cutter Slades resa, och vi får följa med på en rundtur runt pittoreska stugor, täta skogar och branta berg. Outcast: Second Contact planeras släppas någon gång under hösten så det borde inte dröja alltför länge innan vi får ett spikat lanseringsdatum.

Här är den nya trailern för Outcast: Second Contact.

Outcast – Second Contact – Adelpha Series Ep 01 (Gameplay)

The snowy land of Ranzaar is the start to your journey through Adelpha and refuge to a band of rebels. Check it out in the first episode of our Adelpha Series. Outcast – Second Contact, coming this fall on PS4, Xbox One and PC.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts