Divinity: Original Sin 2 lämmar early access i september

Divinity: Original Sin 2 lämmar early access i september

Se och lär, kära spelutvecklare. Det är så här man gör early access! Den 14 september i fjol lanserades rollspelet Divinity: Original Sin 2 som early access, och exakt ett år senare (det vill säga den 14 september 2017) kommer spelet lämna early access och betraktas som “klart”. Om det här inte är ett tecken på fläckfri planering och effektivt genomförande vet jag inte vad som är det.

Larian Studios, spelets belgiska utvecklare, har snickrat ihop en nio minuter lång video där man levererar de goda nyheterna och berättar om nyheterna i den senaste patchen. Bland annat har spelarens hembas skiftat form från det statiska till Hall of Echoes till The Lady Vengeance, en stor, rörlig och förmodligen magisk segelbåt. De fullständiga patchnoteringarna kan lusläsas här.

Här är den nya videon om Divinity: Original Sin 2 i dess helhet.

Divinity: Original Sin 2 – Update #37: Release Date! New Patch!

https://www.kickstarter.com/projects/larianstudios/divinity-original-sin-2/posts/1880762 We’re really excited to tell you that we finally have a release date for Divinity: Original Sin 2! The vision we shared with you nearly two years ago is close to realisation. We couldn’t have made it this far without our backers, and for that we thank you.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts