Digital Extremes avslöjar ny förstapersonsskjutare

Digital Extremes avslöjar ny förstapersonsskjutare

Digital Extremes free-to-play-spel Warframe är en av de där massiva succéerna som till stora delar verkar i det tysta. I slutet av fjolåret fick vi reda på att över 26 miljoner spelare har provat Warframe, och precis nu huserar det fortfarande bland de tio mest spelade spelen på Steam överhuvudtaget med ungefär 30 000 spelare online.

Nu har emellertid Digital Extremes utannonserat ett nytt spel som verkar rikta sig till samma marknad. Man kan anmäla sig till den stängda alphan av Keystone nu, och enligt en officiell pressrelease ska spelet blanda förstapersonsstrider med kortspel i ett 70-tals-doftande multiversum.

Precis som Warframe kommer Keystone vara free-to-play, och spelkorten ska ge spelarna unika fördelar såsom “fantastiska krafter” och “skräckinjagande vapen”. Den första stängda alpha-sessionen kommer dra igång redan nu på fredag och avslutas på måndag, så anmäl dig redan nu om di vill få chansen att delta.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts