Det verkar som att Disgaea 5 Complete är på väg till pc

Det verkar som att Disgaea 5 Complete är på väg till pc

Tidigare i år släpptes Nippon Ichis gamla taktiska rollspelsklassiker Disgaea 2 till pc. Jag recenserade portningen och delade ut det mycket respektingivande betyget 78 %. Framför allt fann jag att humorn, dialogen och stridssystemet fortfarande håller flaggan högt – över tio år efter den ursprungliga lanseringen till Playstation 2 – den märkliga blandningen av gammal och ny grafik till trots (eller kanske just tack vare den).

På fredag släpps Disgaea 5 Complete till Nintendos nya konsol Switch, men borta hos ESRB kan man läsa att spelet även tycks vara på väg till pc. Vi vet inte när eller hur, eller ens om, men ESRB brukar vara en pålitlig källa när det kommer till sådana här saker – i början av maj bekräftade man exempelvis Call of Duty: Black Ops 3 – Zombies Chronicles innan Activision hade avtäckt titeln officiellt.

Här är lanseringstrailern för Disgaea 5 Complete till Switch.

Disgaea 5 Complete – Launch Trailer – Nintendo Switch

Disgaea 5 Complete for Nintendo Switch is out now as a physical and digital release in both North America and Europe, dood! Don’t forget there’s a demo available on the Nintendo eShop to check out too! Disgaea 5 Complete is Available Now! https://goo.gl/VHAex4 #NintendoSwitch #Disgaea5Complete Subscribe for more Nintendo fun!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts