Här är debuttrailern för Darksiders III

Här är debuttrailern för Darksiders III

Uppdaterat: Här är utannonseringstrailern för Darksiders III. Spelet släpps någon gång under 2018, Fury är Wars bror (huvudrollsinnehavaren i det första spelet) och flera av det ursprungliga Darksiders-teamets medlemmar jobbar numera hos Gunfire Games.

Darksiders 3 Official Reveal Trailer – IGN First

Meet Fury, the sister of the Four Horsemen you’ll be playing as in the new action-adventure sequel. The First 17 Minutes of Darksiders Warmastered Edition (1080p 60fps): https://www.youtube.com/watch?v=xsJF19aT7xk Darksiders: Warmastered Edition Official PS4 Pro Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=TkpFmUhvVfs Darksiders 2: Deathinitive Edition Review: https://www.youtube.com/watch?v=WpV4o7FRlBs ——————————­—- Follow IGN for more!

Original: Jag måste säga att jag är rätt imponerad av THQ Nordic. Nordic Games tog sitt nya namn så sent som i slutet av förra sommaren efter att ha snappat upp majoriteten av insomnade THQ:s mest kända varumärken. Och de har verkligen inte legat på latsidan sedan dess.

Vi har fått nyversioner av Darksiders, De Blob och Titan Quest, och hela Delta Force-serien har släppts på GOG efter att THQ Nordic även inhandlat rättigheterna till gamla goda Novalogics kompletta katalog. Av allt att döma är spelbranschen på god väg att få en ny jätteaktör.

En sak saknas dock: nya spel. Man kan inte luta sig mot gamla älskade klassiker hur länge som helst, oavsett hur bra de är. De flesta av oss hade nog förväntat oss en utannonsering av Darksiders III förr eller senare, men så här kvickt hade i alla fall jag inte annat att den skulle komma.

Nu handlar det i och för sig inte om en officiell avtäckning i sig, snarare en läcka. Gematsu rapporterar att Amazon har listat Darksiders III för Playstation 4, Xbox One och pc. Utvecklarna är Gunfire Games, studion bakom Darksiders II: Deathinitive Edition och Oculus-rollspelet Chronos.

Utöver bilderna här nedan får vi reda på att man kommer spela som Fury, en piskbeväpnad kvinnlig magiker som måste återställa balansen mellan gott och ont på jorden. Spelet kommer återigen bjuda på en öppen värld i Zelda-stil där man rör sig fram och tillbaka mellan miljöer för att upptäcka hemligheter.

Furys mål är att besegra de sju dödssynderna och deras underhuggare, och som synes i bilderna kommer estetiken bygga vidare på föregångarna. Vi noterar också att det Darksiders III av allt att döma blir det första spelet i serien där man inte spelar som en en av apokalypsens fyra ryttare.

Vi återkommer till Darksiders III när vi vet mer. Något säger oss att ett officiellt avtäckande är väldigt nära förestående. Här är bilderna.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts