Danger Zone släpps den 30 maj

Danger Zone släpps den 30 maj

Crtierions klassiska Burnout 3: Takedown är ett av världens bästa spel någonsin. Enligt mig, då. Själv gillade jag road rage-tävlingarna mest (eller vägkapning som de kallades i den dråpliga svenska översättningen) men crash-läget är förmodligen den del av spelet som lämnat störst avtryck på omvärlden och spelhistorien.

Three Fields Entertainment är en relativt färsk studio bestående av en del gammalt Criterion-folk, inklusive de ursprungliga grundarna Alex Ward och Fiona Sperry. Den nya studions första spel var fjolårets Dangerous Golf, ett spel om golfbollar (inte nödvändigtvis ett golfspel) där man försökte pulvrisera lyxiga vardagsmiljöer till stoft.

Tidigare i år avslöjade studion Danger Zone, den uppenbara tronföljaren till både Dangerous Golf och Burnouts crash-läge. I korthet går spelet ut på att man ska krascha en bil i tät trafik och ställa till med så mycket oreda som möjligt, helst genom att spränga oljelastbilar i luften.

Danger Zone släpps den 30 maj på Steam och kostar 13 euro. Här är en ny trailer.

Danger Zone Trailer

Danger Zone, coming to PlayStation®4 and PC (via Steam) May 30, 2017 priced at $12.99/£9.99/€12.99

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts